Uitnodiging Inspiratiebijeenkomst Gezonde Kantine

Bent u bezig, of zou u bezig willen zijn met een gezonde kantine binnen de sportvereniging, school of het bedrijf, of bent u anderszins geïnteresseerd in dit thema? Dan nodigen wij u graag uit om de Inspiratiebijeenkomst “De Gezonde kantine” op 29 juni a.s. bij Sligro Breda bij te wonen.

Het is een netwerkbijeenkomst waarbij u met andere gelijkgestemden van gedachten kan wisselen over dit actuele thema en op ideeën gebracht kan worden om binnen uw kantine met gezondere producten te gaan werken. U kunt door middel van diverse uitgelichte recepten proeven, en ervaren wat met weinig handeling, veel bereidingsgemak allemaal mogelijk is. Naast de proeverij, die in verschillende rondes, uitgeserveerd wordt, zullen wij ook een aantal drankjes voor u serveren. Tevens komen verschillende thema’s zoals onder andere “Jong leren eten” en de “gedragsverandering” aan bod.

gezonde schoolkantine

Datum en locatie

U bent van harte welkom vanaf 17.45 bij Sligro Breda, IABC 5252, alwaar u zich bij de receptie kan melden. Om 18.00 uur start de bijeenkomst bij de proeftuin en zal Miriam Haagh aftrappen met een voorwoordje. Het programma duurt tot ongeveer 19.30 uur. Tot 20.00 uur kunt u nog met elkaar napraten over alles wat u voorbij heeft horen komen.

Bent u er ook bij?

Helaas is inmiddels de inschrijving voor de inspiratiebijeenkomst gesloten, aangezien het maximale aantal personen wat kan deelnemen ruimschoots is bereikt. Bedankt voor de grote belangstelling en tot ziens op 29 juni!

 

Deel dit bericht: