Hulpvraag: sponsors en vrijwilligers gezocht voor Zomerfeest Teteringen

Sportief en gezond weekend

Omdat er dit jaar geen kermis meer is in Teteringen hebben diverse ondernemers, verenigingen en het jeugdcomité de handen ineen geslagen om toch een gezellig weekend te organiseren op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017. 

‘Zomerfeest Teteringen met als thema Sport en Spel’ belooft een sportief, actief, feestelijk en vooral gezellig weekend te worden. Het vindt plaats op het Willem Alexanderplein en de dagen worden ingevuld met activiteiten voor jong en oud. Op zaterdag organiseert men een competitie levend tafelvoetbal (10+) en voor kinderen onder de 10 jaar wordt een voetbalclinic op het mini voetbalveld/pannaveld.  Op de zondag staan een wielerronde en de jaarlijkse dorpsloop op het programma. Daarnaast zijn er springkussens, een stormbaan en trampolines. Ook worden er clinics dans en BMX fietsen georganiseerd. Rond 16:30 uur zal het weekend worden afgesloten met de Rabo kinderloop. Dansschool Jump zal de warming up hiervoor verzorgen.

Kortom: genoeg leuks te beleven! 

 

 

Hulp gezocht:

Het plan is dat er op het plein verschillende gezonde foodtrucks staan. KIK sportevents is voor Zomerfeest Teteringen nog op zoek naar sponsors voor deze gezonde snacks (foodtrucks) op zaterdag en zondag. Daarnaast zal JOGG-Breda bidons uitdelen zodat de kinderen deze kunnen vullen met water. De bedoeling is dat iedereen dus lekker gezond kan eten en drinken. 

Vrijwilligers zijn ook welkom om te helpen bij de stormbaan, de springkussens, de trampolines. Voetballers zijn welkom om te helpen bij de clinic en als iemand een demonstratie wil geven juichen we dit van harte toe. Heeft u nog andere sportieve ideeën voor jong en oud? Dan horen we deze graag! 

Ik help mee ›

Deel dit bericht: