Terugblik NL Vitaal

NL Vitaal West-Brabant 31 januari

Op 31 januari vond de NL Vitaal Bijeenkomst plaats in het NAC Stadion, in Breda. Het doel van de bijeenkomst is om regionaal de krachten te bundelen voor een vitale jeugd. Gemeente Breda heeft hierin samengewerkt met GGD West-Brabant, Gemeente Roosendaal, Gemeente Bergen Op Zoom, Gemeente Alphen-Chaam, Gemeente Oosterhout, Gemeente Woudrichem, Jongeren Op Gezond Gewicht en NL2025.

Er waren meer dan 100 aanwezigen uit allerlei hoeken. Denk aan wethouders, directeuren van bedrijven, professionals vanuit het onderwijs en maatschappelijke organisaties, zorg- en sportprofessionals en vertegenwoordigers van wijkteams. Samen kunnen we het verschil maken!

Erben Wennemars
NL-Vitaal Bianca van Iersel

Bevorderen vitale samenleving

Sprekers als Miriam Haagh, Jacques van den Broek, Coosje Dijkstra, Co Konings, Marjon Bachra en Erben Wennemars vertelden hun visie m.b.t. jeugd en gezondheid. De genodigden zijn hierna met elkaar in gesprek gegaan aan tafels volgens een beproefde methode, die tot concrete afspraken leidt. De afspraken hebben als doel om een vitale samenleving te bevorderen. Na afloop van de bijeenkomst werden deze afspraken verspreid onder de deelnemers inclusief contactgegevens.

Het was een geslaagde bijeenkomst met veel enthousiaste en ge√Įnspireerde mensen. Na de werkvorm werd er met een hapje en drankje nagepraat. We gaan er vanuit dat de gemaakte afspraken gerealiseerd worden en we met elkaar een impuls geven aan vitaliteit in west-Brabant. Bekijk hier de sfeerimpressie van NL Vitaal.

Beweging Bredase jeugd stimuleren


Deel dit bericht: