Summer Session 2018

Beginning Session – Summer edition 2018 (Parkour Breda)

De vrijwilligers Nino, Cas en Thijs van Parkour Breda (freerunning), hebben samen met vrienden van de freeruncommunity een mooie dag opgezet, op zaterdag 9 juni, voor honderd freerunners. Freerunning is een leuke urban sport waarbij je, op een freestyle manier, obstakels moet overwinnen. De vijf F’s zijn hierbij van belang: Fun, Freedom, Fitness, Friendship en Fulfilment.

summer session 2018
summer session 2018

De opstelling van  de officiële parkourbaan op de Veilingkade in Breda bood ruimte aan eindeloos creatieve sprongen, salto’s en runs. Deelnemers kwamen onder andere uit Den Haag, Nijmegen, België en Breda. Ze hebben genoten en ook weer ingetekend voor de editie van 2019.

Het was een warme dag, zodanig dat er massaal in De Mark gezwommen werd. Vanaf de drie meter hoger gelegen kade, werden spectaculaire en grappige sprongen uitgeprobeerd.

De gezonde broodjes vanuit JOGG-Breda en het water en fruit van Albert Heijn waren meer dan welkom. JOGG-Breda ondersteunt de freerunners van harte. Bewegen wordt op een leuke, positieve manier gestimuleerd voor kinderen en jongeren.

summer session 2018
Deel dit bericht: