La Vuelta Holanda: uw inbreng is welkom!

Over minder dan een jaar is het zover! Dan komt een van de drie grootste wielerrondes van de wereld naar de provincies Noord-Brabant en Utrecht. En dat is bijzonder! Slechts drie keer eerder startte deze wielerronde buiten Spanje. Van 14 t/m 16 augustus 2020 verwelkomen we het peloton van La Vuelta. Nederland kleurt rood: Het peloton doorkruist maar liefst 34 Nederlandse gemeenten! De derde etappe, op 16 augustus, start en finisht in Breda.

We bouwen de spanning op richting het startweekend met een serie evenementen en activiteiten, waarbij de focus ligt op de periode 29 april – 16 augustus 2020. En dat programma willen we samen met jou maken, een programma van, voor en door de stad.

Hierbij nodigen we je uit om een activiteit te bedenken voor dit activatieprogramma. Iedereen kan hieraan meedoen en een activiteit aanmelden. Daarbij gaat het niet alleen om sportieve, maar ook om ander soort activiteiten (cultureel, historisch, educatief, culinair, verzin het maar!). Het is mogelijk om een financiële bijdrage te ontvangen voor je activiteit. Kijk op de website van La Vuelta Holanda voor de spelregels.

Wil je op de hoogte gehouden worden of meedoen, stuur dan je belangstelling naar activatie@lavueltaholanda.com.

We hebben een leuk postertje om aandacht te vragen voor activiteiten rondom La Vuelta Holanda. We vinden het leuk als je deze ergens ophangt. Wil je een papieren exemplaar, haal deze dan op, op het Stadskantoor (Claudius Prinsenlaan 10, Breda), VVV (Stadserf) of bij Kamu (Boschstraat 31), of stuur een berichtje naar lavueltaholanda@breda.nl

Ben jij klaar voor een fiesta roja? Meld jouw bijdrage aan dit wielerfeest aan via www.lavueltaholanda.com/events.

#VamosBreda

Met sportieve groet,

Daan Quaars

Wethouder

Deel dit bericht: