JOGG-Breda op Kennisfestival 2016

De landelijke Jongeren Op Gezond Gewicht organisatie houdt ieder jaar een congres voor de meer dan 100 Jongeren Op Gezond Gewicht steden en belangstellenden in Nederland. Dit jaar is Jongeren Op Gezond Gewicht Breda gevraagd om twee presentaties te geven waarbij interactie, goede voorbeelden en kennisdeling centraal staan.

Doel Kennisfestival

Overal waar kinderen wonen, spelen en leren willen we dat een gezonde leefstijl weer normaal wordt. Dat is een ambitieuze opgave en daarom doen we dat met elkaar. Door het delen van elkaars successen en tegenslagen geven we de omgeving van jongeren opnieuw vorm. Ook op het Kennisfestival gaan we samen het doel dichterbij brengen!

Presentaties JOGG-Breda

Inge Wolters zal namens JOGG-Breda samen met Marielle Versteeg van Jantje Beton de presentatie ‘Maak van spelen beleid’ geven. Spelen is een belangrijke en makkelijke manier voor kinderen om in beweging te blijven. Marielle Versteeg van Jantje Beton helpt je op weg om ‘spelen in de buurt’ in het speelruimtebeleid te verankeren en Inge Wolters gaat vertellen hoe ze dit in Jongeren Op Gezond Gewicht gemeente Breda aanpakken.

Samen met Spadel (Spa) geeft Inge ook de presentatie ‘De waterbox voor moeders van 0-1 jarigen’. Combineer Sociale Marketing en Publiek-Private Samenwerking en je krijgt de waterbox voor moeders, gemaakt door JOGG-gemeente Breda in samenwerking met Spadel. Na deze workshop weet je hoe het samenbrengen van kennis en inzichten resulteert in een aanpak die aansluit op de behoeften van ouders.

Heb jij je al aangemeld?

Wanneer: Woensdag 23 maart
Waar: Inn Style in Maarssen
Aanvang: 12.30 uur
Afsluiting: 17:00 uur
Deelname: €75,- / relaties met een unieke code hebben gratis toegang en voorrang

Thema's kennisfestival

  • Sociale Economische Gezondheidsverschillen
  • Gezonde Omgeving (Gezonde Sportkantine, Gezonde School, Gezonde Werkvloer)
  • Ouderparticipatie
  • Onderzoek & lokale resultaten Jongeren Op Gezond Gewicht aanpak

Schrijf je hier in voor het kennisfestival 2016

Download hier het volledige kennisfestival programma

Deel dit bericht: