Nieuwe ‘marktplaats’ website live op netwerkevent

Breda loopt voorop

Tijdens de netwerkbijeenkomst op 16 februari 2016 heeft wethouder Miriam Haagh deze nieuwe ‘marktplaats’ website gelanceerd. Deze website is speciaal ontwikkeld om iedereen die JOGG ondersteunt, te helpen om makkelijker samen te werken. Deze site brengt vraag en aanbod samen door mensen met goede ideeën in contact te brengen met mensen die hulp of geld kunnen bieden.

JOGG-Breda, Dongen en Veghel zijn de eerste van meer dan 100 gemeenten in Nederland die deze nieuwe online marktplaats in gebruik nemen. Tijdens de netwerkbijeenkomst zijn mooie initiatieven bedacht en de winnende hulpvraag is direct op de website geplaatst: een app die kinderen verleidt om buiten te gaan spelen. We willen deze app graag met hulp van vrijwilligers en organisaties in Breda gaan ontwikkelen. Help jij mee?

Krachten bundelen

Bij de netwerkbijeenkomst waren meer dan 40 supporters van Jongeren Op Gezond Gewicht Breda aanwezig om te netwerken en de krachten te bundelen op het gebied van gezonde voeding en bewegen. Om nieuwe activiteiten op te zetten of bestaande initiatieven te versterken. Het creatieve samenwerkingsspel Gezonde Wijk zorgde ervoor dat iedereen in hoog tempo en in gezamenlijkheid nieuwe ideeën bedacht.

Draag jij ook bij?

Kortom het was een inspirerende middag waar de community veel van elkaar heeft geleerd. Jongeren Op Gezond Gewicht Breda wil alle deelnemers hartelijk bedanken! Wil jij ook meehelpen aan een gezondere jeugd in Breda? Vul dan het contactformulier in en draag bij!

De volgende netwerkbijeenkomst wordt in het najaar van 2016 gepland.

Deel dit bericht: