Uitgelicht: Aartsen Kids Foundation

Aartsen Kids Foundation (AKF) wil bereiken dat kinderen bewust worden van wat ze doen, en hoe ze omgaan met anderen én met zichzelf. Kinderen hebben het recht te weten hoe voeding, natuur en welzijn met elkaar verbonden zijn. Door in begrijpelijke kindertaal - zonder opgestoken wijsvinger - inzicht te geven in onder andere het belang van goede voeding en een gezonde leefstijl kunnen ze later bewuster en daarmee betere keuzes maken voor zichzelf en hun omgeving.

Het is stoer om oer gelukkig te zijn

Ofwel ‘stOerGelukkig’. Onder deze naam en met deze filosofie ontwikkelt AKF diverse projecten en activiteiten. Met het schoolproject Stoere Traktaties wil AKF gezond trakteren op scholen bevorderen door kinderen spelenderwijs bewust te maken van het belang van goede voeding en een gezonde leefstijl.

Aartsenfruit-Kids-Foundation

Stoere traktaties

Het accent van het schoolproject Stoere Traktaties ligt op fun en beleving. Door te communiceren door middel van ‘een beleving’ stellen kinderen zich extra open voor een boodschap. Als ze eenmaal enthousiast zijn geworden door groente en fruit spelenderwijs te ontdekken, dan volgt de rest vanzelf!

Meer informatie? Kijk dan op www.stoertraktaties.nl.

Samen werken aan een gezonde toekomst

Dit educatieprogramma sluit mooi aan bij de ambitie van Jongeren Op Gezond Gewicht Breda, het streven naar een gezonde leefstijl voor kinderen en jongeren. AKF gelooft dat we elkaar kunnen versterken en op die manier samen kunnen werken aan een gezonde toekomst voor onze kinderen.

Deel dit bericht: