Stop met roken in Stoptober!

JOGG-Breda zet zich samen met samenwerkingspartners in om zoveel mogelijk inwoners te motiveren om deel te nemen aan Stoptober. Stoptober is een landelijke campagne met als doel rokers te stimuleren om voor 28 dagen te stoppen met roken in oktober.

Ben jij of ken jij iemand die wilt stoppen met roken? Kom dan vrijblijvend naar de gratis informatiebijeenkomst:

-        29 september: Buurthuis “ONS” Evert Spoorwaterstraat 41 te Breda van 19.00-20.00 uur in de Hoge Vucht (georganiseerd door ZoHealthy)

Na deze bijeenkomst wordt op maat gekeken welke stopondersteuning passend is. Je kunt je ook inschrijven voor Stoptober via de website www.stoptober.nl en gebruik maken van alle steun die Stoptober je te bieden heeft. 

In samenwerking met JOGG-Breda, GGD West-Brabant, Huisartsen Zorggroep Breda, Het Huisartsenteam, SineFuma en ZoHealthy Leefstijl & Preventie wordt Stoptober dit jaar actief onder de aandacht gebracht in de gemeente Breda. In de verschillende Bredase huisartsenpraktijken verwijzen huisartsen in de maand september actief door naar de campagne en gezamenlijk wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd.

Deel dit bericht: