100 dagen tot het EK Vrouwenvoetbal

Deze zomer vindt het EK Vrouwenvoetbal plaats en er worden 5 wedstrijden in Breda gespeeld.

Op 7 april duurde het nog 100 dagen tot het EK van start gaat. Bij de kick-off werden allerlei evenementen in de stad georganiseerd, zo ook op KBS Zandberg. De leerlingen van groep 5 en 6 speelden het spel ‘Prof voor één dag’. JOGG heeft dit initiatief met veel plezier ondersteund. De kinderen kregen allemaal een JOGG-bidon die ze konden vullen met water en daarnaast kregen ze allemaal een appel. Dit sloot aan bij het thema ‘gezonde voeding’.

 

100 dagen tot het EK Vrouwenvoetbal
KBS Zandberg met Kicky

Activiteiten bij de kick-off

Wethouder Paul de Beer gaf om 09.15 uur de aftrap voor 100 dagen tot het EK Vrouwenvoetbal.  JOGG-Breda was er bij om kinderen te motiveren om gezond te eten en te sporten. 

In de binnenstad waren er vanaf 12 uur diverse activiteiten. Zo deed Pierre van Hooijdonk de aftrap bij de 'Goalshots' in de haven. Verder kwam ook de keepster van FC Twente een kijkje nemen en lagen er in het water 16 goals waar voorbijgangers zoveel mogelijk punten konden scoren. Zelfs Kicky de mascotte was van de partij, en ging langs om de kinderen van KBS Zandberg aan te moedigen!

Deel dit bericht: