vitaal breda

Meer inwoners en werknemers in een stad aantoonbaar gezonder en vitaler maken

Gezond zijn vinden we allemaal belangrijk en we staan er eigenlijk niet echt bij stil, tot jezelf of je omgeving iets overkomt. Voor een stad en voor werkgevers zijn gezonde werknemers de ruggengraat van een vitale, economisch goed presterende stad. Hoe pak je dit gezamenlijk aan en hoe kun je gedrag gaan beïnvloeden?

Vitaal Breda gelooft dat vitaliteit, gezondheid en een gezonde leefstijl geen doelen zijn die je even afvinkt. De overtuigingen die je als onderneming en mens in al die jaren hebt opgebouwd, buig je niet zomaar om. 

vitaal breda
vitaal breda

Ambitie

Het leerproces van verandering op een gestructureerde wijze vormgeven, leren omgaan met weerstand, kleine stappen in de goede richting zetten en voortdurend feedback ontvangen, zijn de succesvolle ingrediënten van hun aanpak.

Vitaal Breda is een samenwerkingsverband van zelfstandige professionals. Een bundeling van individuen, ieder met zijn of haar eigen specialisme. Wat ze bindt? Met veel passie en plezier mensen helpen vitaler te leven. Zij zetten zich meer dan 100% in om hun opdrachtgevers te ondersteunen met hun vitaliteitsbeleid en invulling te geven aan vitaliteitsmanagement.  

Vitaal Breda helpt individuen, teams en organisaties, met maatwerkoplossingen, voor uitdagingen op het gebied van vitaliteitsmanagement en duurzame inzetbaarheid.

Hun missie? Samenwerken aan een gezonde en vitale stad!

Dit ondersteunen we als JOGG-Breda van harte! Immers goed voorbeeld doet goed volgen: gezonde werknemers kunnen hun kinderen een gezonde leefstijl aanleren.

vitaal breda
Deel dit bericht: