Uitgelicht: Breda Actief

Sport en bewegen is leuk!

Bewegen is gezond, dat weten we allemaal. Maar het is bovendien ook hartstikke leuk! Actief bezig zijn geeft je namelijk een goed gevoel. Je voelt je fitter en het levert vaak sociale contacten op. Daarom moedigt Breda Actief iedereen aan om te sporten en te bewegen.

Breda Actief is al sinds de start van de JOGG-aanpak in Breda als partner nauw betrokken. Breda Actief stimuleert, inspireert, faciliteert en adviseert alle inwoners en organisaties om deel te nemen aan sport (en vrijwilligerswerk) in Breda. Dit doet Breda Actief vóór en mét alle inwoners en organisaties die hier belang bij hebben. Ze verbinden daarbij vraag en aanbod, adviseren over mogelijkheden en spelen proactief in op ontwikkelingen en kansen. 

Sport, bewegen en vrijwillige inzet

Op het gebied van vrijwillige inzet, sport en bewegen, is Breda Actief er voor iedereen in gemeente Breda. Of het nu gaat over het vinden van leuke en leerzame vrijwilligersvacatures of het werven van vrijwilligers, het daadwerkelijk sporten voor jong en oud of bijvoorbeeld advies over aangepast sporten… Voor al deze onderwerpen en meer kun je gratis bij Breda Actief terecht.

Meer weten? www.breda-actief.nl

De vrijwilligste stad van Nederland

In Breda zijn duizenden vrijwilligers actief. Dat doen ze omdat ze het leuk vinden, zich betrokken voelen, om mensen te ontmoeten en omdat ze iets willen betekenen voor anderen. Breda Actief ondersteunt al deze mensen in zowel georganiseerd als ongeorganiseerd verband en wil nog meer inwoners betrekken bij het vrijwilligerswerk in Breda. Haar ambitie: straks de 'vrijwilligste stad' van Nederland worden!

Deel dit bericht: