Smoothiebikes, een verfrissende activiteit afgelopen zomer!

Omdat de smoothiebike vaak werd gebruikt in Breda en dit zoveel succes had, heeft JOGG-Breda vier smoothiebikes beschikbaar gesteld in verschillende wijken van Breda. De jongerenwerkers van Surplus promoten de fiets bij de verschillende kinderactiviteiten van Surplus en Mooiwerk, maar ook andere partijen kunnen zich melden bij de jongerenwerker in de eigen wijk als zij hier belangstelling voor hebben.

smoothiefiets-zomer
smoothiefiets-zomer

Afgelopen zomer werden de kinderactiviteiten gelukkig weer gestart en zijn er heel wat smoothies gemaakt! De sappentrapper werd afgelopen zomer gebruikt bij verschillende buitensportactiviteiten van Mooiwerk en daarna bij de activiteiten van SummerviBes. Met dank aan Youri Oerlemans (jongerenwerker Surplus) die hierin zo’n actieve rol heeft gehad. Hij heeft er een nieuwe bijnaam aan overgehouden: de smoothieman!

Het overheerlijke verse fruit dat gebruikt is voor het smoothiebike werd gesponsord door Aartsen Kids Foundation. Zowel kinderen, ouders als passanten waren te spreken over de activiteit. Gezond, creatief en leuk om te trappen waren veel voorkomende opmerkingen. Al met al een activiteit die we in de toekomst terug blijven zien! Zodra er mooi weer op komst is, kan de smoothiebike de deur uit!

Deel dit bericht: