JOGG mee met NAC aftermovie

Afgelopen periode heeft het project 'JOGG mee met NAC' plaatsgevonden. Hierbij werden families in de wijken Heuvel en Hoge Vught gestimuleerd om zich samen met een enthousiaste hardlooptrainer voor te bereiden op de Bredase Singelloop. 

Zeven families hebben zich gedurende acht weken op dit grote moment voorbereid. Alle 21 deelnemers, zowel ouders als kinderen, volgden een gezamenlijk trainingsprogramma wat in de Hoge Vucht plaatsvond en op 29 september was de 'generale repetitie'; alle deelnemers kwamen naar Atletiekvereniging Sprint om te testen of ze er klaar voor waren.

Daarna, tijdens de Singelloop op 2 oktober 2016, renden zij mee tussen de duizenden ouders met kinderen in het onderdeel Kinder+Sport Familieloop.

Het waren gezinnen waarvoor sporten helemaal niet zo vanzelfsprekend is, dus dat maakte het des te leuker voor alle betrokkenen. Ze maakten kennis met één van de gezelligste onderdelen van het hardloopevent en werden aangemoedigd om ook hierna door te blijven gaan met sport en beweging. Want als je als kind ervaart hoe het is om fit te zijn en hoe leuk sporten kan zijn, dan is dat iets waar je je hele leven baat bij hebt. 

Bekijk in deze 'JOGG Mee met NAC' aftermovie hoe het ze vergaan is en welke partijen er aan hebben bijgedragen.

Deel dit bericht: