Congres de Rookvrije Generatie in regio Breda

Rookvrij opgroeien willen wij vanzelfsprekend maken. Ieder kind dat geboren wordt, moet de kans krijgen om volledig rookvrij op te groeien. Elk kind in de regio Breda zou in een rookvrije omgeving moeten kunnen leven, spelen, leren en sporten.

Dit kan in een rookvrije omgeving, zonder de verleiding van glimmende pakjes en toegevoegde smaakjes aan sigaretten en met goede voorbeelden om zich heen. Gelukkig kan dit in onze regio al op heel veel plekken: steeds meer kinderopvangorganisaties, speeltuinen, scholen en sportclubs zijn rookvrij.

op weg naar rookvrije generatie
op weg naar rookvrije generatie

Ook ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en andere zorgorganisaties zetten zich massaal in om hun gebouwen en terreinen rookvrij te maken. Dat is mooi! Wij pleiten namelijk als JOGG-Breda ook voor een gezonde werkomgeving voor medewerkers. Een werkomgeving die een gezonde leefstijl ondersteunt.

Maar we zijn er nog niet. Nog steeds zijn er plekken waar wel gerookt mag worden. In onze regio zijn er al mooie initiatieven en goede voorbeelden. Wil je daar meer over horen om ook jouw organisatie volledig rookvrij te maken? Doe je mee om onze regio rookvrij te maken?

op weg naar rookvrije generatie
rookvrij congres regio breda

Doe je met ons mee?

Kom dan donderdag 6 juni naar het congres om samen aan de slag te gaan. Ook jouw organisatie speelt hierin een belangrijke rol. Wij willen je graag inspireren  met best practices uit de regio en met tips en ervaringen uit de praktijk. Samen komen we verder. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de kinderen in onze regio rookvrij opgroeien.

Je kunt je aanmelden voor dit congres via deze link: http://jogg-breda.nl/aanmelden-congres-rookvrije-generatie/

Deel dit bericht: