Bijeenkomst rookvrije omgeving 5 maart

Het afgelopen jaar hebben zorginstellingen, sportverenigingen, onderwijs, kinderopvang en vele anderen zich ingezet voor een rookvrije generatie.

Daar zijn we ontzettend blij mee en trots op! Een aantal clubs en organisaties hebben inmiddels een rookvrij terrein gerealiseerd en anderen zijn druk doende om dit te realiseren. Vanuit de contacten die we hebben, blijkt dat na de realisatie van een rookvrij terrein, organisaties ook geconfronteerd worden met de nodige dilemma’s. 

Wat te doen met leerlingen die buiten het hek roken of met de overlast van peuken in een wijk? Hoe spreek je mensen op een goede manier aan? Welke ondersteuning bied je rokende collega’s? Hoe zit het met de e-sigaret? Als vervolg op het congres van 6 juni 2019, gaan we graag met jullie in gesprek om deze dilemma’s te bespreken.  

Het is ook een geschikte gelegenheid om te horen hoe we elkaar inspireren met ervaringen, tips, adviezen van de inmiddels opgedane ervaringen. Je bent van harte welkom op: donderdag 5 maart van 15.00 uur tot 17.00 uur in de Uitvindfabriek. Meld je aan door een mail te sturen naar Ans van der Borst, werkzaam bij de GGD West-Brabant (A.Borst@ggdwestbrabant.nl).

Deel dit bericht: