‘Supereters’: gezonde en lekkere voeding op een leuke manier!

Supereters is een educatieve spelapplicatie die kinderen binnen de leeftijdscategorie 8-11 jaar samen met hun ouders, op een speelse manier begeleidt, in het aanleren van gezonde keuzes.

Via e-learning maken de kinderen onder andere kennis met verschillende groentes en leren zij spelenderwijs waar de groentes vandaan komen, hoe het groeit en smaakt. Daarnaast worden de kinderen uitgedaagd door opdrachtjes met proefmomenten. Kinderen kunnen bijpassende recepten kiezen. De ouder kan vervolgens in het profiel deze voorkeuren zien. Zo kunnen zij samen aan de slag met recepten die heel het gezin graag zou willen eten! 

app gezonde voeding
app gezonde voeding

De kinderen worden gemotiveerd door het verdienen van zoveel mogelijk punten en Supereters badges. JOGG-Breda ziet mooie kansen. De eerste versie is klaar en de ambitie is om de app verder te ontwikkelen. Welke scholen, BSO ’s of diëtisten hebben belangstelling om deze app uit te proberen met een groep kinderen? Laat het ons weten! Om dit ook mogelijk te maken zijn wij ook op zoek naar financiering. Zijn er bedrijven die deze app willen sponsoren? Wij horen het graag! Voor meer informatie: klik op de link en vraag de demo aan! U kunt contact opnemen met info@supereters.nl.

Deel dit bericht: