Project: Buurttuin Geeren

Groene vingers

In de Bredase wijk Geeren-Zuid wordt op een ruim één hectare groot terrein een commercieel tuinbouwbedrijf en een buurttuin aangelegd. Bewoners uit de buurt nemen sinds maart 2014 zowel de commerciële als niet commerciële tuinen in beheer en exploitatie. En sindsdien zijn de handen flink uit de mouwen gestoken.

Een plezierige plek

Het doel van de buurttuin is dat het een plezierige plek wordt voor alle buurtbewoners. Ook als je niet in de Hoge Vucht woont, ben je van harte welkom. De buurttuin is er onder andere om gezellig samen te tuinieren. Het terrein is daarnaast ingericht voor spel, ontmoeting en plezier.

Het terrein

De tuin bevindt zich op het terrein dat omgeven wordt door de Bernard de Wildestraat (aan die zijde bevindt zich ook de ingang), de Tilman Susysstraat, de Cornelis Joosstraat en de Willem de Bruynstraat. De buurttuin deelt het terrein met Den Boer Stadslandbouw. Meer weten over dit project? Breng een bezoek aan de website Buurttuin Breda.

Vrijwilligers gezocht

De buurttuin kan nog de nodige hulp gebruiken. Dat kan door inzet, materialen, tijd of diensten bij te dragen. Als je denkt dat je hulp kunt bieden, laat gerust een berichtje achter! Wil je wat meer informatie, neem dan contact op via ons contactformulier.

Ik help mee ›

 

Deel dit bericht: