Geef jouw gezin op voor ‘Heel Breda JOGGt mee met de Familieloop’

De Singelloop Breda is een sfeervol en sportief hardloopevenement waar jaarlijks duizenden mensen warm voor lopen. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Singelloop Breda de gezelligste loop van Nederland.

Maar dat hele stuk hardlopen, dat is toch niks voor jullie... ? Integendeel, iedereen kan meedoen! Want als je nu je gezin aanmeldt voor ‘Heel Breda JOGGt mee met de Familieloop’ word je in een paar maanden tijd helemaal klaargestoomd voor de familieloop. Je wordt begeleid door een echte hardlooptrainer, die jullie aanmoedigt, tips en training geeft. En iedereen die meedoet is een winnaar!

Zin om samen met je kinderen mee te doen? 
Lees dan gauw verder en meld je vóór 17 augustus aan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Heel Breda JOGGt mee

looptrainingen

Deelnemers zullen via een gratis trainingsprogramma van 6 bijeenkomsten begeleid worden door een enthousiaste trainer van AV Sprint. De trainingen zijn bedoeld om gezinnen die nu nog niet sporten in beweging te brengen. Eind eind augustus gaan ze van start in de wijk waar de meeste aanmeldingen zijn. Als extra stimulans zullen bij sommige trainingen (jeugd)spelers van NAC meelopen!

Betrokken partijen

Ferrero Nederland is tijdens de aanstaande editie van de Singelloop, met het maatschappelijke programma Kinder+Sport, sponsor van de familieloop (onderdeel van de Bredase Singelloop). Ferrero, supporter van Jongeren Op Gezond Gewicht Breda, helpt middels ‘Heel Breda JOGGt mee aan de familieloop’ mee om deze editie samen met jullie tot een groot succes te maken, want samen sporten is natuurlijk erg leuk en gezond! Daarnaast zijn ook Breda Actief, Teamplay@NAC, het Jeugdsportfonds, Amgen Singelloop Breda, GGD West-Brabant, AV Sprint, Surplus en Social Work bij het project betrokken. 

Familieloop JOGG groot succes

Voorgaand jaar

Ook voorgaand jaar heeft JOGG-Breda zich ingezet voor de familieloop. De campagne JOGG mee met NAC is toen in samenwerking met Teamplay@NAC, gemeente Breda, Ferrero en Stichting de Bredase Singelloop van start gegaan, en was een erg groot succes! 7 families (ongeveer 25 deelnemers), zowel ouders als kinderen, hebben deelgenomen aan deze eerste editie. De families uit de wijken Heuvel en Hoge Vucht hebben zich samen met een enthousiaste hardlooptrainer voorbereid op de Bredase Singelloop. Vooraf aan de wedstrijd kwamen alle deelnemers naar Atletiekvereniging Sprint om te testen of ze er klaar voor waren. Daarna, tijdens de Singelloop op 2 oktober 2016, renden zij succesvol mee tussen de duizenden ouders met kinderen!

Tip: Bekijk ook de spetterende aftermovie van vorig jaar!

Deel dit bericht: